Anastasijino šahovsko ljeto i ovog kolovoza u Puntu

Već tradicionalno, na Puntarskoj rivi svake godine održava se šahovska simultanka, a i ove godine polaznici škole šaha i gosti Punta imat će prigodu odmjeriti snage s Ognjenom Cvitanom

Od 02. do 07. kolovoza 2021. godine, pod pokroviteljstvom Općine Punat i Turističke zajednice Punat, a u organizaciji Šahovskog kluba “Draga” i Šahovskog saveza PGŽ  u Puntu će se održati 17. po redu ljetna škola šaha za mlade “Anastasijino šahovsko ljeto”.

Prvo okupljanje biti će u ponedjeljak 02. kolovoza u 10,30 sati u zgradi Općine Punat.  Šahovsku školu vodi FIDE trener (trener svjetske šahovske federacije) Ivan Mandekić. Program ” Anastasijino šahovsko ljeto”  nalazi se OVDJE.

Za Puntarsku djecu i njihove goste šahovska škola je besplatna.

Prijave se mogu izvršiti u TZ Punat, putem poruke na mobilni telefon 098/491-226 ili na e-mail adresu: i_mandekic@yahoo.com (obavezno napisati broj telefona za kontakt).

Za vrijeme šahovske škole u Puntu će se održati i šahovski kamp u organizaciji Šahovskog saveza PGŽ na kojemu će mlade županijske talente poučavati županijski trenerski velemajstor Ognjen Cvitan, bivši juniorski prvak svijeta.

Već tradicionalno, na Puntarskoj rivi svake godine održava se šahovska simultanka, a i ove godine polaznici škole šaha i gosti Punta imat će prigodu odmjeriti snage s Ognjenom Cvitanom.

Na kraju ljetne šahovske škole održat će se i kadetski šahovski turnir Općine Punat “Anastasijin kup” – šahovski turnir za početnike te kadetsko-juniorski šahovski turnir Općine Punat “Anastasijin kup” – šahovski turnir za napredne.

error: Content is protected !!