A-2 liga Zapad: KK Krk u prvom kolu ponovo u gostima kod Crikvenice

Krčki košarkaši ponovo će u goste kod Crikvenice, a termin 1. kola je 24/25. listopada. Bit će to drugi međusobni ogled za redom

Dok se s jedne strane broje ograničenja, košarkaši KK Krk ovih dana broje odrađene treninge i prijeđene kilometre u dvorani, uz pridržavanje svih mjera opreza kako bi što spremniji dočekali toliko očekivani početak natjecanja.

Nedavno je u prostorija KS PGŽ održano izvlačenje parova A-2 lige Zapad i bubanj je odlučio da će krčki košarkaši ponovo u goste kod Crikvenice, a termin 1. kola je 24/25. listopada. Bit će to drugi međusobni ogled za redom, jer iste ekipe su se sastale i u prvom kolu kupa Krešimira Ćosića.

U toj utakmici, nakon koliko toliko izjednačenog prvog djela, ekipa Crikvenice je uzela pobjedu u trećoj četvrtini i zasluženo pobjedila sa 87:62 (20:19,24:18,25:18,18:15). U krčkoj ekipi najviše poena ubacili su Krešić(22) i Karabaić (14), a kod domaćina Veljačić (27) i Mandžuka (17).

Cijela situacija oko korone ograničila je kod svih klubova broj pripremnih utakmica, tako da su krčani odigrali samo dvije utakmice. Protivnici su bili stari znanci iz Kraljevice i ekipa Kvarnera Junior, a KK Krk je u oba susreta upisao pobjedu. Posebno moramo istaknuti da se se u utakmici protiv Kvarnera istaknuo mladi Gabriel Malović koji je dobro iskoristio minutažu na parketu i ubacio 23 poena.

error: Content is protected !!