Održan 22. Memorijalni turnir “Zlatko Franolić”

Na radost učesnika ali i zaljubljenika u košarku, u Krku je u subotu 28. rujna u dvorani SŠ Hrvatski Kralj Zvonimir održan 22. Memorijalni turnir “Zlatko Franolić”.

Dok su veterani prije odmjeravanja snaga na parketu posjetili posljednje počivalište svog rano preminulog suigrača i prijatelja Zlatka Franolića, u čiju se čast i spomen ovaj turnir i održava, najmlađe košarkaške nade lige dječaka su radost pod obručima i svoje vještine prezentirali publici i roditeljima na tribinama, pod vodstvom svojih trenera (Valentino Hajdarević- KK Krk, Krešimir Kozlevčar -KK Kraljevica i Mario Dobrić – KK Kostrena).

Nakon odigranih utakmica gostujuća KK “Kraljevica” je slavila 1.mjesto, dok je KK “Kostrena” preko mosta odnjela pehar drugoplasiranog. Domaćin KK Krk je zauzeo 3.mjesto.

Za najboljeg strjelca turnira sa postignutih 45 koševa proglašen je Ivano Radovčić (KK Krk) iz kluba domaćina, dok je najbolji igrač turnira Filip Sladić (KK Kraljevica).

Iako je rezultat na ovom turniru bio manje bitan, veterani KK Krka su odnijeli pobjedu nad veteranima DUB “Dubašnice” 80:64.

KK KRK se ovom prilikom zahvaljuje Gradu Krku na pomoći pri organizaciji, gostujućim klubovima i i članovima na podršci te publici na uveličavanju ovog turnira.

error: Content is protected !!