Marina Punat Grupa nudi niz cjelogodišnjih radnih mjesta

Riječ je o cjelogodišnjim poslovima u ugodnom i motivirajućem radnom okruženju

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca otoka Krka, Marina Punat Grupa, raspisala je natječaj za niz radnih mjesta. Otvorena radna mjesta uključuju kvalificirane električare, konobare u Marina Punat Hotel & Resortu, djelatnike na čišćenju sanitarnih i uredskih prostora, radnike u održavanju, recepcionare te mornare u marini.

“Oduvijek smo smatrali kako su naša najveća vrijednost upravo kvalitetni ljudi, bez kojih niti jedan poslovni proces ne bi bio dovršen. Stoga smo neprestano u potrazi za odgovarajućim stručnim i motiviranim kadrovima, koji svoju karijeru žele graditi u specifičnoj branši nautičkog turizma”, poručuju iz Marina Punat Grupe.

Riječ je o cjelogodišnjim poslovima u ugodnom i motivirajućem radnom okruženju.

“Uz fiksnu plaću, naši radnici primaju sve pripadajuće dodatke (za smjenski rad, rad blagdanom, rad nedjeljom, putni trošak), a u slučaju nezgode su osigurani 24/7. Prilikom uvođenja u posao vodimo računa o treninzima i mentorstvu uz mogućnost osobnog i profesionalnog usavršavanja”, poručuju iz Marina Punat Grupe.

Održivi rast i inovativnost temelj su poslovanja grupacije, a očuvanje okoliša prioritet je još od samih početaka razvoja nautičkog turizma u Puntu. Nizom inovacija postignut je visok stupanj digitalizacije poslovanja. Grupacija Marina Punat Grupa, u čijem sastavu su Brodogradilište Punat d.o.o., Marina Punat d.o.o., Marina Punat Hotel & Resort d.o.o. i Marina Commerce d.o.o. okuplja 150 aktivno zaposlenih osoba tijekom cijele godine, a zapošljava više od 150 radnika tijekom ljetne sezone. Uz grupaciju je ugovorom vezano i četrdesetak ugovornih partnera te kooperanata kao i desetak čarter baza, što broj zaposlenih na području ovog nautičkog resorta povećava na oko 300 djelatnika.

Za prijavu treba poslati molbu i životopis na posao@marina-punat.hr s naznakom za koje radno mjesto se prijava odnosi, a svi detalji natječaja dostupni su na mrežnim stranicama Marina Punat Grupe, OVDJE.

 

error: Content is protected !!