[PROGRAM] Dani vina Vrbnik 2024: Grdović, Vatra i sjajan eno-gastro doživljaj

Ove godine za glazbeni dio Dana vina pobrinut će se Mladen Grdović i Vatra

Svake godine, Vrbnik postaje središte vinske kulture i tradicije. Dani vina Vrbnik je manifestacija koja i ove godine 23. i 24. 08. okuplja ljubitelje vina te nudi nezaboravno iskustvo koje kombinira zabavu, kulturu, tradiciju i gastronomiju.

U petak, uoči svečanog otvorenja Dana vina Vrbnik, u Vinotelu Gospoja održat će se vinska radionica „Žlahtina – sva lica vinske kraljice Kvarnera“ na kojoj će se sudionici upoznati sa pjenušavim, mirnim, odležalim i slatkim žlahtinama a radionicu će moderirati ambasadorice brenda Kvarner Wines i vrhunske sommelierke Ines Matić Matešković i Lucija Matijević.

Pridružiti se možete i nezaboravnom iskustvu Vrbnik Wine & Walk! Uz šetnju i vožnju turističkim vlakićem kroz Vrbnik uživajte u vrhunskim vinima i lokalnim delicijama. Otkrijte čari vrbničkih vinarija kroz vođene degustacije, iskusite jedinstvenu kombinaciju prirode, kulture i vrhunskih okusa.

Ove godine za glazbeni dio Dana vina pobrinut će se Mladen Grdović i Vatra, a svi detalji programa i prijave dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!