Sprema se fešta za pamćenje: L’amour i Mul slave veliki 25 rođendan!

Ova godišnjica je ujedno i proslava zajedničkih uspomena i prijateljstava koja su izrasla kroz godine

U srcu Malinske, jednog od najljepših bisera otoka Krka, 14. kolovoza ove godine održat će se velika proslava dvostruke obljetnice – 25 godina postojanja kultnog beach bara MUL i isto toliko godina glazbene karijere lokalnog benda L’amour. Ovaj poseban događaj obećava nezaboravnu večer ispunjenu nostalgijom, odličnom glazbom i ljetnim vibracijama, privlačeći kako domaće stanovništvo tako i brojne posjetitelje.

Beach bar MUL već četvrt stoljeća predstavlja nezaobilazno mjesto na mapi ljetnih destinacija na Jadranu. Smješten uz obalu, s predivnim pogledom na kristalno čisto more, MUL je postao sinonim za opuštanje i uživanje u svemu što ljeto nudi. Kroz godine, MUL je doživio brojne transformacije, no uvijek je zadržao svoj autentični duh i šarm.

Svake srijede, beach bar MUL u Malinskoj postaje epicentar ljetne zabave, zahvaljujući nastupima omiljenog lokalnog sastava L’amour. Ovaj popularni bend, poznat po svojoj energiji i zaraznim ritmovima, već godinama priređuje nezaboravne večeri ispunjene glazbom, plesom i dobrom atmosferom.

Kao i veliki broj glazbenika s riječkog područja, svoju glazbenu karijeru započeli su u poznatom zboru “Putokazi”. L’amour je svojom glazbom uvelike pridonio stvaranju jedinstvene atmosfere na beach baru MUL. Od prvog dana, bend je svojim energičnim nastupima osvajao srca publike. Ono što ovaj bend čini posebnim jest ne samo njihova glazbena vještina, već i strast koju unose u svaki nastup, stvarajući nezaboravne trenutke za sve prisutne.

MUL nije samo beach bar – već simbol ljeta, mladosti i dobrih vremena. Ova godišnjica je stoga i proslava zajedničkih uspomena i prijateljstava koja su izrasla kroz godine.

FOTO: Beach Bar Mul
error: Content is protected !!