[FOTO] Na plivačkom natjecanju “Preplavaj valu” sudjelovalo više od 40 sudionika

I nastavak dana na Dobrinjštini donosi niz prilika za zabavu: u mjestu Sveti Ivan Dobirnjski povodom zaštitnika mjesta (Ivanja) održava se pučka fešta uz nastup grupe Trend, s početkom u 20 sati

Klimno i Čižići ove su subote okupili brojne zaljubljenike u plivanje – čak 57 odraslih sudionika, 14 mališana i još više navijača na plivačkom natjecanju pod nazivom “Preplavaj valu”.

Plivači su odmjerili snage s morem i suparnicima na trasi duljine 1500 metara, odnosno dionici od rive u Klimnu do rive u Čižićima, gdje je nakon glavnog dijela natjecanja održana i dječja utrka na 25 i 50 metara. Plivačko natjecanje održalo se u organizaciji Udruge sportske rekreacije Kivna te u suradnji s KDP Primorje, a po završetku su najbolji dobili medalje i nagrade, dok je za sve sudionike organizirana okrijepa u režiji DŠR Čižići.

I nastavak dana na Dobrinjštini donosi niz prilika za zabavu: u mjestu Sveti Ivan Dobirnjski povodom zaštitnika mjesta (Ivanja) održava se pučka fešta uz nastup grupe Trend, s početkom u 20 sati.

U Čižićima, s početkom u 19 sati, otvara se pak izložba tekstilne kiparice Kerekes Eva, pod nazivom „Textúrák randevúja a tengerrel˝ (Randevu tekstura i mora). Adresa je Čižići 307 b, prizemna dvorana apartmana Kristina.

Fotogaleriju utrke “Preplavaj valu” donosimo u nastavku.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

Preplavaj Valu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!