65. Ljetne priredbe: Zajedno…, glazbeno-poetski program Ane Rucner, Mateja Meštrovića, Borne Šercara i Vedrana Mlikote

S Anom, Matejem, Bornom i Vedranom, u programu Zajedno…u kojem se dodiruju glazbeni klasici i vrhunska poezija, krenut ćete na predivno, glazbeno-poetsko putovanje

U pretposljednjoj etapi glazbenog programa 65. Ljetnih priredbi, u ponedjeljak, 16. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine u gradu Krku (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, glazbeno-poetski program pod nazivom Zajedno… izvest će Ana Rucner, Matej Meštrović, Borna Šercar i Vedran Mlikota. Cijena ulaznice iznosi 100,00 kn.

Tri vrhunska glazbenika Ana Rucner, Matej Meštrović i Borna Šercar ovom će jedinstvenom prigodom publici predstaviti klasike i evergreene svjetske glazbe kao što su Mozartov Rondo alla Turca, Brahmsov Mađarski ples, Orffova Carmina Burana, Faureova Pavana, Offenbachov Can-Can, Bizetova Carmen ili Meštrovićev Dolcello Mediterana, dok će glumac Vedran Mlikota interpretirati poeziju Tina Ujevića, Dobriše Cesarića, Antuna Gustava Matoša, Antuna Branka Šimića, Drage Ivaniševića, Enesa Kiševića, Arsena Dedića, Edgara Allana Poa, Charlesa Baudelairea ili Jacquesa Brela.

S Anom, Matejem, Bornom i Vedranom, u programu Zajedno…u kojem se dodiruju glazbeni klasici i vrhunska poezija, krenut ćete na predivno, glazbeno-poetsko putovanje gdje ćete sigurno susresti neku od prepoznatljivih glazbenih tema ili davno zaboravljeni stih, a koji će vas vratiti u davni romantični trenutak ili podsjetiti na poljubac, možda čak i prvi…

S obzirom na trenutne epidemiološke prilike, organizatori mole da se besplatne ulaznice za dio glazbenih događanja preuzimaju na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, J. J. Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, ulaznice se, ali samo iznimno, mogu rezervirati telefonom na 051 220 041. Također, potrebno je voditi računa o tome kako će broj ulaznica biti ograničen s obzirom na smanjeni broj mjesta, radi provođenja epidemioloških mjera. Na ulazu u gledalište svi posjetitelji moraju predočiti EU COVID potvrdu, odnosno potvrdu o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka i Vinarija Katunar.

error: Content is protected !!