25. Kup Dubašnice u Malinsku donosi prelijepe morske vizure i odličnu zabavu

Sve je spremno i zabavnu subotnju večer uz Infinity Band i DJ-a Dominatora. Jedriličarska fešta s prigodnim gastro i zabavnim programom započinje u 18:30 sati na Trgu u Malinskoj

Ovoga vikenda, 26. i 27. kolovoza, u Malinskoj se održava 25. tradicionalna regata – Kup Dubašnice, koja okuplja brojne jedriličare iz regije, ali i šire. Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane, a uvjet je da svi sudionici budu verificirani kod svojih nacionalnih Saveza za 2023. godinu.

Prvi dan regate, subota 26.08., rezerviran je za navigacijsko jedrenje, s planiranim dva plova. Prvi start zakazan je za 11:00 sati, dok je drugi plov ograničen do 17:00 sati.

Osim samog natjecanja, sve je spremno i zabavnu subotnju večer uz Infinity Band i DJ-a Dominatora. Jedriličarska fešta s prigodnim gastro i zabavnim programom započinje u 18:30 sati na Trgu u Malinskoj.

Drugog dana, u nedjelju 27.08., na rasporedu su također dva planirana plova. Prvi start drugog dana je u 11:00 sati, a drugi plov može trajati do 14:00 sati. Proglašenje pobjednika bit će održano od 15:00 sati.

“Pozivamo vas da nam se pridružite te uživate u spektaklu regate i predivnim pogledima na more”, poručuju organizatori.

error: Content is protected !!