16+ Stand-up show “Brak, dijete i povremeni seks” Marka Dejanovića na Majčin dan stiže u Krk

Show je na programu u nedjelju, 8. svibnja od 20.30 sati u Kinu Krk. Cijena ulaznice je 50 kuna

Udruga Kreativni Krk nakon dvogodišnje korona-pauze ponovo predstavlja popularnu seriju Stand up večeri u krčkom kinu. Na Majčin dan u Krk tako stiže poznati Marko Dejanović sa svojim 16+ stand up showom idealnim za tu prigodu – “Brak, dijete i povremeni seks”

Stand Up Comedy show “Brak, dijete i povremeni seks” je predstava u kojoj Marko Dejanović kroz šalu priča o svojim iskustvima stupanja u brak, ostvarivanjem u očinskoj ulozi i zapažanjima koje je imao o sebi, o svijetu oko sebe te kako se ona mijenjaju s ovim prijelomnim životnim događajima. Marko Dejanović je diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana te stand komičar poznat po pripovjedačkom i ispovijednom humoru bez tabu tema.

Show je na programu u nedjelju, 8. svibnja od 20.30 sati u Kinu Krk. Cijena ulaznice je 50 kuna, a rezervacije su moguće putem FB stranice udruge Kreativni Krk ili e-mailom na kreativnikrk@gmail.com. Prodaja ulaznica bit će moguća i sat vremena prije početka predstave na ulazu u gradsku vijećnicu.

Show je namijenjen starijima od 16 godina.

error: Content is protected !!