Župan Komadina posjetio otok Krk uz druženje s građanima Omišlja, Krka i Punta

“U posljednjem tjednu kampanje obilazimo naše sugrađane i predstavljamo im što ćemo ostvariti u sljedećem mandatu, a to su ulaganja u izgradnju škola, zdravstvenih ustanova, ulaganja u pomorsko da dobro i kulturno-povijesnu baštinu. Nastavit ćemo ispunjavati naša obećanja kao i do sada“, izjavio je Komadina

Kandidat za župana koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS Zlatko Komadina, a zajedno s Vojkom Brautom, kandidatom za zamjenika župana, družio se danas s građanima Omišlja, Krka i Punta. U Omišlju im se pridružila aktualna načelnica i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović koja je dala bezrezervnu podršku aktualnom županu na sljedećim izborima. Pri tom je izjavila da su u proteklom mandatu realizirani svi obećani projekti, a u sljedećem je, u suradnji sa županijom, planirana izgradnja novog vrtića u Njivicama.

Druženje s građanima nastavilo se u Krku i Puntu. U Puntu su, u pratnji aktualnog načelnika Marinka Žica, pokazali građanima sve ostvarene projekte u proteklom mandatu. Riječ je o rekonstrukciji Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk – Područna škola Punat i izgradnji školske sportske dvorane, rekonstrukciji operativne obale s izgradnjom 90 metara dugim gatom, izgradnji kružnog toka u centru mjesta, uređenju centralnog trga kao i mnoge ostale projekte. U sljedećem mandatu izgradit će se nastavak zaobilaznice koja će rasteretiti promet kroz mjesto, počet će gradnja poduzetničke zone, nastavit će se rekonstrukcija i izgradnja operativne obale te će se izgraditi novi dječji vrtić u kombinaciji s domom za starije prema švedskom modelu integracije i suživota najmlađih i starih dobnih skupina. Na području Stare Baške projektirat će se i izgraditi školjera i komunalni vezovi.

„Nadam se povjerenju većine građana, ostvarili smo sve što smo obećali. U posljednjem tjednu kampanje obilazimo naše sugrađane i predstavljamo im što ćemo ostvariti u sljedećem mandatu, a to su ulaganja u izgradnju škola, zdravstvenih ustanova, ulaganja u pomorsko da dobro i kulturno-povijesnu baštinu. Nastavit ćemo ispunjavati naša obećanja kao i do sada“, izjavio je nakon današnjeg druženja s građanima Zlatko Komadina.

error: Content is protected !!