Zbog loše prognoze otkazana Ribarska fešta u Njivicama, ali sprema se još mnogo toga

23. kolovoza u Omišlju na placi od 21 sat zasvirat će Duo Livingstones, a od 24. do 27. kolovoza vrijeme je za još jedan, 17. po redu Big Om, uz koncert Crvene jabuke

Zbog loše prognoze otkazana je Ribarska fešta koja se večeras, 19. kolovoza s početkom u 21 sat trebala održati u Njivicama.

Već u ponedjeljak, 22. kolovoza na Ribarsku obalu u Njivice zato stiže klapa Tramuntana, na još jednoj večeri tradicijske glazbe. Koncert počinje u 21 sat.

Samo dan kasnije, 23. kolovoza u Omišlju na placi od 21 sat zasvirat će Duo Livingstones, a od 24. do 27. kolovoza vrijeme je za još jedan, 17. po redu Big Om, međunarodno natjecanje u lovu na veliku ribu.

Tijekom ovih godina Big OM je izrastao uistinu u nešto veliko i to u svjetskim razmjerima. Riječ je o jedinstvenom kvarnerskom brandu koji spaja sport, ribolov, turizam, gastronomiju i tradiciju. Svake godine ova omišaljska priča s dušom privlači nove ribolovce željne nezaboravnih big game iskustava, kao i one stare, iskusne koji znaju da je tuna na ovom području najveća na Jadranu.

Natjecanje prati i glazbeni program u večernjim satima, kada će u Omišlju zasvirati Crvena jabuka.

Svi detalji dostupni su OVDJE.

 

error: Content is protected !!