Završena istraga: 44-godišnjak nakon svađe u Baški udario Austrijanca, pao je i preminuo

Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Krk i Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, proveli su kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja relevantnih činjenica događaja u kojem je jučer, 28. kolovoza u Baški na otoku Krku preminuo 69-godišnji državljanin Austrije.

Istog dana je, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu preminulog 69-godišnjaka, na kriminalističko istraživanje priveden 44-godišnji hrvatski državljanin. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se 44-godišnjak verbalno, a zatim i fizički sukobio sa 69-godišnjakom, udarivši ga nakon čega je oštećeni pao na pod te potom preminuo. Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti 69-godišnjaka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!