VIDEO Zdenka Kovačiček, Minea i Pamela Ramljak u novom božićnom hitu krčkog autora

“Vesela, lepršava ekipa slatkih djevojčica i dvojice zgodnih momaka dali su mi svježu energiju u ova tmurna vremena i nadam se da ćemo i publici donijeti malo veselja, pozitive i blagdansko raspoloženje. Svima želim sretan i nježan Božić”, kaže Zdenka Kovačiček

Skupina popularnih pjevača snimila je novu božićnu pjesmu krčkog autora Alena Orlića pod nazivom Božić nas raduje. Uz Alena Orlić tekst pjesme potpisuje i Ivan Mikulić, redatelj videospota je Max Hozić, a kao Božićnih 6 pjesmu su otpjevali Zdenka Kovačiček, pjevač benda Fluentes Goran Bošković, Pamela Ramljak, Minea, Gelato Sisters i David Danijel.

„Organizirati u pandemijsko vrijeme ovakav projekt koji uključuje brojna snimanja bilo je dosta zahtjevno, no drago mi je da se sve uspješno realiziralo, pogotovo što su na snimanje videospota uspjeli doći svi izvođači. JYSK-ova prodavaonica u Zagrebu bila je odličan prostor za snimanje videospota te im zahvaljujemo na ustupljenom prostoru kao i gospodinu Josipu Brni iz Vilma slastica koji je došao s Raba kako bi donio rapsku tortu i ostale slastice u kojima smo uživali tijekom snimanja videospota”, kaže Alen Orlić, autor teksta i izvršni producent cijelog projekta.

„Volim suradnje, rado sam se odazvala sudjelovati u ovoj veseloj nježnoj božićnoj poruci. Vesela, lepršava ekipa slatkih djevojčica i dvojice zgodnih momaka dali su mi svježu energiju u ova tmurna vremena i nadam se da ćemo i publici donijeti malo veselja, pozitive i blagdansko raspoloženje. Svima želim sretan i nježan Božić”, izjavila je pak Zdenka Kovačiček, a ovoj se suradnji radovala i Minea:

„S Alenom Orlićem i Ivanom Mikulićem trebala sam surađivati i na njihovoj prošlogodišnjoj božićnoj pjesmi Božić povezuje, ali zbog problema s glasnicama u vrijeme snimanja nažalost nisam mogla, zato me njihov poziv za sudjelovanje u pjesmi Božić nas raduje razveselio i odmah sam pristala.“

„Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu. A točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića. Imali smo prekrasan prostor za snimanje u prodajnom centru JYSK, a nije ni odmoglo to što smo si podizali raspoloženje slasticama rapske pekarnice Vilma i teraninom buzetske destilerije AurA te stvorili pravu domaću atmosferu”, kaže pak Max Hozić, redatelj videospota koji možete pogledati u nastavku.

error: Content is protected !!