[VIDEO RAZGOVOR] Martina Frka Milotić u Pink parlaonici: Biti majka meni znači sve

Majčinstvo je najljepši, ali često najnevidljiviji i najusamljeniji posao na svijetu, i nije tako idealan kako ga uglavnom želimo prikazati, kaže Martina Frka Milotić.

Majka, novinarka i blogerica Martina Frka Milotić gostovala je u emisiji Pink parlaonica kod Ivane Grabar. Martina je autorica vrlo uspješne knjige “Mala Kme osvaja svijet – Majčinstvo bez filtera” u kojoj bez cenzure govori o majčinstvu iz duhovite perspektive moderne zaposlene majke 21. stoljeća.

Martina Frka Milotić tijekom studija prava okrenula se medijima i trajno zaglavila u novinarstvu – od Novog lista, preko Kanala Ri, Soundset Trsata, Index.hr-a do lifestyle portala Extravagant.com.hr, a trenutno je glavna urednica portala Bodulija.net koji je sastavni dio mreže Novinet.hr.

Kao mama osmogodišnje djevojčice i trogodišnjeg dječaka, čitav svoj mameći staž vodi blog Mala Kme osvaja svijet, s crticama iz obiteljskog života te društveno angažiranim temama, koji je pretočen u istoimenu knjigu. U slobodno vrijeme čita, piše, recenzira knjige i smišlja priče, a krajem godine joj izlaze i dvije nove knjige. Jedna od njih temelji se upravo na mitologiji otoka Krka.

Iskreni, duhovit i zanimljiv razgovor o čarima majčinstva pogledajte u videu:

error: Content is protected !!