VIDEO Prijam najuspješnijih krčkih stolnotenisačica u Gradu Krku

Posebne čestitke upućene su Mateji Magličić koja je ne samo izvrsna igračica, već i pokretačka snaga svih treninga, budući da u ulozi trenerice aktivno radi sa budućim generacijama krčkih stolnotenisača.

Krčki gradonačelnik Darijo Vasilić i načelnik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić jučer su u Maloj vijećnici Grada Krka primili tri najuspješnije krčke stolnotenisačice, članice Stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica. Mateja Magličić, Ida Jazbec i Laura Šakić postigle su sjajne sportske rezultate u Kupu Hrvatske i Superligi, najvišoj nacionalnoj stolnoteniskoj ligi.

Kao što je to istaknuo gradonačelnik Vasilić, iznimni su to uspjesi za jednu malu otočnu sredinu, a uspjesima je svakako pridonijela i odlična suradnja dvaju lokalnih samouprava – Krka i Malinske Dubašnice, u kojima se održavaju treninzi te koje klubu maksimalno izlaze u susret kroz financiranje, osiguravanje dvorana te druge potpore. Posebne čestitke upućene su Mateji Magličić koja je ne samo izvrsna igračica, već i pokretačka snaga svih treninga, budući da u ulozi trenerice aktivno radi sa budućim generacijama krčkih stolnotenisača.

Čestitkama i dobrim željama pridružio se i dopredsjednik ovog sve brojnijeg kluba, Čedomir Miler, dok je voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka Andreana Gluvaković​ u ime (grado)načelnika stolnotenisačicama uručila i prigodne poklone. Stolnoteniske otočne prvakinje uzvratile su izuzetno simpatičnim darom – lopticom s potpisima stolnotenisačica.

error: Content is protected !!