VIDEO Od projekata i kulture do turizma i sporta: 11 manje kvarat uživo iz Kuće dubašljanske baštine u Malinskoj

Pred naše kamere je stigao i dvostruki svjetski prvak u samostrelu Andrej Krstinić, član Športskog streljačkog kluba “Dub” iz Malinske.

 Mozaična emisija 11 manje kvarat ovog je ponedjeljka po treći put napustila Novinetov studio u Matuljima i po prvi put posjetila otok Krk. Prva otočna destinacija bila je Malinska – Dubašnica, krčka općina poznata po prirodnim ljepotama, turizmu, ali i vrhunskim sportašima i vrlo aktivnoj kulturnoj sceni.

U Kući dubašljanske baštine u Bogovićima, starom središtu Malinske, ugostili smo četiri gosta – a možemo reći i da su oni ugostili nas, na svom “terenu”.

O aktualnim i budućim projektima razgovarali smo s načelnikom Općine Malinska – Dubašnica Robertom Antonom Kraljićem, koji nam je otkrio i kakva je situacija s Haludovom, ali i u kojoj je fazi borba protiv pretjerane apartmanizacije.

S direktorom TZ-a Malinska Danielom Manzonijem razgovarali smo o prethodnoj turističkoj sezoni i planovima za buduću, a predsjednik udruge Termen Toni Kraljić upoznao nas je s aktivnostima u kulturi odrađenim tijekom ljeta i jeseni, ali i brojnim projektima koji su tek pred njima.

Kao posljednji, ali nikako najmanje važan, pred naše kamere je stigao i dvostruki svjetski prvak u samostrelu Andrej Krstinić, član Športskog streljačkog kluba “Dub” iz Malinske. Kako jedno malo mjesto poput Malinske “proizvodi” svjetske šampione, kome je posvetio posljednje dvije medalje i što je još jedino ostalo neosvojeno – provjerite u video prilogu.

Mozaična emisija 11 manje kvarat Novinet TV-a svakodnevno se emitira iz našeg studija u Matuljima, a nakon Mošćeničke drage, Kraljevice i Malinske, sljedećih će mjeseci obići cijelu Primorsko-goransku županiju. Od malih mjesta pod Učkom preko Rijeke i zaleđa, otoka Krka i vinodolskog područja pa sve do Senja, reportažna kola Novinet mreže posjetit će brojne destinacije, uz najzanimljivije priče po izboru urednika regionalnih portala PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net te magazina Lanterna.news i Trend51.net.

Sve emisije mogu se pratiti uživo na Facebook stranicama svih portala Novinet mreže te na istoimenom YouTube kanalu, a nakon Malinske, ovoga utorka naša reportažna kola selimo u Kostrenu.

error: Content is protected !!