VIDEO Na moru ispred bašćanske Vele plaže održan Adria Outdoor Session Beach Party i tradicionalna bakljada u čast Oluji

Neposredno nakon Adria Outdoor Session Beach Partyja, uslijedila je tradicionalna bakljada u čast Oluji u organizaciji Veterana Baška

Na moru ispred Baške ove se srijede snimao atraktivan Adria Outdoor Live Session zahvaljujući kojem je Vela plaža ponovo zaplesala u party ritmovima elektroničke glazbe.

Ni manje ni više nego sa centralne skakaonice u moru glazbu je puštao DJ, dok su se nešto ranije snimale zahtjevne, ali i dojmljive bašćanske outdoor lokacije. Kombinacija prirodnih ljepota i dobre glazbe još jednom će uroditi atraktivnim glazbenim video materijalom, koji će se u cijelosti moći pratiti u drugoj polovici kolovoza na Mixmag Adria internet stranicama i kanalima društvenih mreža, kao i na kanalima TZ Općine Baška, odnosno Visit Baška.

Neposredno nakon Adria Outdoor Session Beach Partyja uslijedila je tradicionalna bakljada u čast Oluji, u organizaciji Veterana Baška.

Dio atmosfere iz Baške donosimo u video prilogu.

error: Content is protected !!