VIDEO Dan Grada Krka obilježen uz folklor i koncert krčkih bendova

Gosti i prolaznici najprije su imali priliku vidjeti dio krčke povijesti i kulturne baštine na “špici” uz more, a zabava se potom preselila na boćalište Sportsko-rekreacijskog centra Josip Uravić Pepi

Folklor na rivi, domaće glazbene snage na jogu – Dan Grada Krka ove je subote u večernjim satima razbudio pospanu otočnu “prijestolnicu” programom u kojem je svatko mogao pronaći ponešto za sebe.

Dan nakon otvorenja izložbe Emanuele Lekić, gosti i prolaznici najprije su imali priliku vidjeti dio krčke povijesti i kulturne baštine na “špici” uz more, a zabava se potom preselila na boćalište Sportsko-rekreacijskog centra Josip Uravić Pepi. Ovu koncertnu poslasticu s lokalnim glazbenim snagama, poput Buca i Kalašnjikova, Eni i Vjeko Banda i Don Demižon & Ego3Pizza, organizirala je Udruga Kreativni Krk u suradnji s Gradom Krkom i Centrom za kulturu Grada Krka.

Zbog korona-mjera koncert je u startu zamišljen kao drive-in, međutim popuštanjem mjera na jog je publika ipak smjela i pješke, uz mjere opreza i odgovorno ponašanje. Nažalost, ove godine nije bila organizirana ugostiteljska ponuda, ali uz odličnu glazbu malo kome je ta promjena ozbiljnije zasmetala.

Dio atmosfere s obilježavanja Dana Grada Krka pogledajte u videu.

error: Content is protected !!