VIDEO Ako ste propustili, pogledajte: Mozaična emisija 11 manje kvarat uživo iz grada Krka

Današnja je emisija emitirana uživo s prelijepe terase hotela Maritim, a ovoga se puta pred našim kamerama našlo čak šestero gostiju.

Mozaična emisija 11 manje kvarat ovog je četvrtka gostovala u gradu Krku. Nakon Malinske, Novinetova ekipa je stigla i u “prijestolnicu” Bodulije, a u emisiji uživo ovoga se puta našlo čak šestero gostiju.

Emisiju je otvorio krčki gradonačelnik Darijo Vasilić, s kojim smo razgovarali o životu u gradu Krku, investicijama, planovima i već odrađenim projektima, kao i onima koji slijede u predstojećem periodu.

O turizmu na području grada Krka razgovarali smo s direktoricom TZG Krka Ivanom Kovačić, koja je naše gledatelje upoznala s aktualnim projektima poput pješačkih Camino Krk ruta, edukacije biciklističkih vodiča, projekta Stay safe in Croatia, ali i drugim aktivnostima iz sfere turizma.

Grad Krk nipošto ne “spava” ni izvan turističke sezone ni u kojem pogledu pa tako ni na području kulture, a detalje o ovoj sferi gradskog života otkrila nam je Maja Parentić, ravnateljica Centra za kulturu Grada Krka.

O ospjesima, izazovima i posebnostima rada u turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu razgovarali smo sa Zoranom Morožinom, direktorom Valamarovog kampa Ježevac, Denielom Jurešićem, ugostiteljem te s Josipom Brusićem, vlasnikom krčkog hotela Maritim sa čije prelijepe terase je i emitirana današnja emisija.

Uz voditeljicu Leu Sečen Matošević, pred kamerama se našla i urednica krčkog news portala Bodulija.net, Martina Frka Milotić.

Emisija je uživo emitirana putem društvenih mreža portala Novinet mreže – PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net te magazina Lanterna.news i Trend51.net, kao i putem Novinetovog YouTube kanala.

Čitavu emisiju možete pogledati na sljedećem linku.

error: Content is protected !!