Uskrsni tjedan u Omišlju i Njivicama uz glazbu, pince, fritaju i druženje

“Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju na Uskrsnom doručku na Placi u Omišlju i Njivicama.  Uz tradicionalna uskršnja jela i fritaju, uživajte i u nastupu folklorne sekcije KUD-a Ive Jurjević u Omišlju”

“Približava nam se blagdanski tjedan, koji za sve posjetioce Omišlja i Njivica označava i početak tople, proljetne predsezone. Veselimo se zajedničkim druženjima sa sezonskim posjetiocima naših mjesta i turistima koji su od početka godine smješteni u kampu Omišalj te s posjetiocima Aminess Njivice resorta – hotel Magal, kamp Atea i Gaia Green Villas otvorenog početkom travnja”, kažu iz Turističke zajednice Općine Omišalj, uz najavu niza aktivnosti u kojima će posjetitelji Njivica i Omišlja moći uživati sljedećih dana.

Uskrsni tjedan tako će započeti s kreativnim radionicama koje se održavaju od ponedjeljka do četvrtka, (11. do 14. travnja) u prostorijama DC-a Kijac s početkom u  17.30h sati, a iz TZ-a pozivaju sve vrijedne ruke i ručice svih uzrasta da na vrijeme uz pomoć Udruge Obitelj za mlade pripreme svoju uskrsnu dekoraciju.

Na dan svetkovine Uskrsa, 17. travnja, nakon sv. Mise vjernike očekuje podjela pinci ispred župne crkve u Omišlju i Njivicama.

“U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj i Mjesnih odbora Općine Omišalj pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju na Uskrsnom doručku na Placi u Omišlju i Njivicama, u ponedjeljak 18. travnja s početkom u 11,30 sati.  Uz tradicionalna uskršnja jela i fritaju, uživajte i u nastupu folklorne sekcije KUD-a Ive Jurjević u Omišlju”,

Navečer, u 19.00 sati u župnoj crkvi Rođenja BDM u Njivicama koncert će održati Klapa Kastav, koja je za sve okupljene pripremila bogati crkveni repertoar.

“Već znate da se najfotogeničnije mjesto ovog proljeća nalazi u Omišlju i Njivicama, klupice dekorirane u proljetno cvijeće u žutoj, bijeloj i zelenoj boji s lakoćom se uklapaju u vaše fotografije, a naša želja je da iste podijelite s nama koristeći #visitomisaljnjivice”, pozivaju iz TZ-a Omišalj.

error: Content is protected !!