Uključite se u novo izdanje promotivne kampanje Put do okusa Krka – proljeće 2022.

Cilj kampanje promocija je lokalne gastronomije i autohtonih sezonskih namirnica, i to putem maštovito osmišljenih i ukusnih jela

Put do okusa Krka ili Travel to taste Krk, promotivna je gastronomska kampanja Turističke zajednice Grada Krka koja i za ovu godinu najavljuje nastavak suradnje s krčkim ugostiteljima. Primarni cilj kampanje promocija je lokalne gastronomije i autohtonih sezonskih namirnica, i to putem maštovito osmišljenih i ukusnih jela.

Grad Krk u protekloj je godini ostvario izvrsne turističke rezultate, kako za vrijeme ljetne sezone, tako i u periodu posezone. Ukupno ostvaren broj noćenja na području Grada Krka za čitavu prošlu godinu tako iznosi 1.299.477, što je za čak 62 posto više nego li 2020., odnosno 85 posto od ostvarenja u usporedbi s rekordnom 2019. godinom.

Priželjkujući bolje rezultate u ovogodišnjoj predsezoni, namjera Turističke zajednice Grada Krka je marketinškim aktivnostima privući što veći broj posjetitelja i gostiju. Jer uz popularne aktivnosti na otvorenom te zanimljiva gastronomska iskustva Krk će sigurno privući svoje prve goste.

Način prijave i uvjeti sudjelovanja:

  1. Prilikom prijave za sudjelovanje u kampanji potrebno je dostaviti opće podatke o objektu: točan naziv, adresu, kontakt broj, e-mail, internetsku stranicu i profile na društvenim mrežama.
  2. Dostaviti jedan promotivni jelovnik s jelima koja se povezuju s otokom Krkom i lokalnim namirnicama.
  3. Dostaviti do pet jela za promotivnu kampanju od lokalnih namirnica s naglaskom na one sezonske.
  4. Dostaviti kraći tekst o objektu (povijest, tradicija, ciljevi i slično) kojim će se on predstavljati tijekom same promocije.

Prijave se zaprimaju putem online obrasca, zaključno do 25. ožujka 2022. godine.

U promociji jela, u slučaju da udovoljavaju aktualnoj ponudi, koristit će se fotografije izrađene tijekom dosadašnjih izdanja ove promotivne kampanje. Međutim, ako su kreirana nova jela, a nedostaje atraktivan fotografski materijal, potrebno je, radi dogovora vezanog uz fotografiranje, kontaktirati Turističku zajednicu Grada Krka.

Online obrazac prijave, kao i svi detalji kampanje dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!