U teškoj prometnoj nesreći na Krku ozlijeđene tri osobe

Prema prvim neslužbenim informacijama, riječ je o fronatalnom sudaru u kojem su teže ozlijeđene tri osobe

Rano jutros, oko 05,35 sati između Omišlja i Njivica došlo je do teške prometne nesreće. Kako neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo u trenutku kada je osobno vozilo pretjecalo kamion i pritom se frontalno sudarilo s osobnim vozilom koje je naišlo iz suprotnog smjera.

Prema neslužbenim informacijama, u sudaru je teže ozlijeđena vozačica, kao i vozač i putnik iz drugog vozila. Osim hitne pomoći koja je unesrećene prevezla u bolnicu, na mjestu događaja morali su intervenirati i vatrogasci, koji su troje stradalih izvlačili iz automobila.

“Dojavu smo zaprimili u 5:22 sati o prometnoj nesreći između Njivica i Omišlja, u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Izašli smo na intervenciju sa 2 vozila i 3 vatrogasca. Izvadili smo dvije osobe iz vozila i predali ih HMP na daljinu obradu”, rekao nam je zapovjednik JVP Grada Krka Goran Grubišić.

Vučna služba Kajić uklonila je vozila nakon završetka očevida, a djelatnici Ceste Rijeka potom su očistili kolnik. Zbog prometne nesreće rano jutros ova je dionica bila privremeno zatvorena za sva vozila, a promet se normalizirao oko 7:20 sati.

 

 

error: Content is protected !!