U Opatiji brzi antigenski testovi za turiste po cijeni od 40 kn

Niska cijena brzog antigenskog testa na virus SARS- CoV-2 samo je dio sustavnih napora NZZJZ PGŽ da u pandemijskim uvjetima boravak turistima učini što sigurnijim i ugodnijim

U Opatijskoj ispostavi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije svi turisti mogu, prije povratka u matičnu zemlju, obaviti brzi antigenski test po cijeni od 40 kn, a rezultati su gotovi unutar 15 minuta. Pravo na testiranje po navedenoj cijeni imaju svi turisti koji koriste voucher ili potvrdu iz sustava e-visitor o ostvarenom noćenju, kojim mogu dokazati da su u komercijalnom smještajnom objektu boravili najmanje 3 noći. Potvrdu je moguće dobiti u objektu u kojem borave, odnosno hotelu, kampu, objekt u domaćinstvu i sl.

Niska cijena brzog antigenskog testa na virus SARS- CoV-2 samo je dio sustavnih napora NZZJZ PGŽ da u pandemijskim uvjetima boravak turistima učini što sigurnijim i ugodnijim, a omogućavanjem brzog i povoljnog antigenskog testiranja u Opatijskoj ispostavi NZZJZ PGŽ zasigurno će uvelike olakšati boravak turista na liburnijskom području.

Testiranja se obavljaju na adresi Ulica Ive Kaline, kod objekta iznad hotela Belvedere, a sve informacije moguće je dobiti na 051/718-067.

error: Content is protected !!