U Malinskoj kreće besplatna obuka za male neplivače

Djeca će se tijekom programa uz iskusne i školovane trenere postepeno osloboditi straha od vode, naučiti osnovne tehnike plivanja i vježbati disanje kod plivanja. Sve te aktivnosti provest će se na djeci najzanimljiviji način – kroz igru

kao i prethodnih godina, Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Krk i Općinom Malinska-Dubašnica, ogranizira besplatnu obuku za neplivače. Obuka je namijenjena djeci predškolskog uzrasta, koja su rođena između 2014. i 2017. godine te imaju 5-8 godina.

Djeca će se tijekom programa uz iskusne i školovane trenere postepeno osloboditi straha od vode, naučiti osnovne tehnike plivanja i vježbati disanje kod plivanja. Sve te aktivnosti provest će se na djeci najzanimljiviji način – kroz igru. Programi obuke za neplivače traju 10 sati.

Obuka će biti organizirana od ponedjeljka do petka, u razdoblju od 4.-8.7.2022. godine, u dva različita termina:

1. termin: 17:00 – 18:00 sati
2. termin: 18:00 – 19:00 sati

Prijave polaznika su ograničene, a broj djece po grupi je maksimalno 15. Dijete je moguće prijaviti putem prijavnice dostupne OVDJE.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite e-mailom na info@visitmalinska.com ili telefonskim putem na broj 051 859 207.

error: Content is protected !!