TZ Grada Krka poziva turističke dionike na sudjelovanje u projektu Camino Krk

Ugostiteljski objekti uključeni u Camino Krk projekt promovirat će se putem web portala projekta, kao i kroz digitalne marketing kanale  turističke zajednice i Bratovštine sv. Jakova, partnera u projektu. 

Turistička zajednica Grada Krka poziva hotele, kampove i ostale ugostiteljske objekte za smještaje, pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističke agencije te ugostiteljske objekte na području grada Krka da se priključe projektu Camino Krk i promoviraju svoju turističku ponudu i van ljetne sezone.

Na inicijativu TZ Grada Krka i Bratovštine sv. Jakova, krajem 2019. godine obilježena je prva dionica krčke Camino rute, kao hrvatski doprinos europskoj mreži hodočasničkih puteva koji vode prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Compostela.

Camino Krk novi je turistički proizvod kao i dodatni motiv dolaska gostiju u pred i posezoni, a gosti su u prilici upoznati brojna mjesta te doživjeti posebno duhovno iskustvo u ljepoti krčkoga krajolika.

O popularnosti Camino ruta govori i podatak o čak 2.500.000 pretraživanja mjesečno na Google tražilici. Tijekom 2020. godine zabilježen je popriličan interes gostiju i javnosti za Camino rutu na otoku Krku, osobito domaćih gostiju te gostiju s područja Slovenije, Italije i Austrije.

Ugostiteljski objekti uključeni u Camino Krk projekt promovirat će se putem web portala projekta, kao i kroz digitalne marketing kanale  turističke zajednice i Bratovštine sv. Jakova, partnera u projektu. Za dionike projekta održat će se i besplatna edukacija na temu “Kako iskoristiti Camino Krk za privlačenje gostiju tijekom cijele godine”.

Poziv je namijenjen svim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj, pružateljima usluge smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice Grada Krka, Turističke zajednice općine Malinska-Dubašnica, Turističke zajednice općine Omišalj-Njivice, Turističke zajednice općine Punat, Turističke zajednice općine Vrbnik, Turističke zajednice općine Baška i Turističke zajednice općine Dobrinj.

Koji su kriteriji za odabir?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ ;  PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU

– Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
– Poslovanje van ljetne sezone
– Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

TURISTIČKE AGENCIJE

– Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
– Poslovanje van ljetne sezone
– Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

·  Poslovanje van ljetne sezone
·  Ponuda otočkih specijaliteta
·  Ponuda vina vrbničke žlahtine
·  Suradnja s lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (minimalno tri proizvoda)

Kako se uključiti u projekt?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ: ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU: 
ako nemate web stranicu smještaja javite se svojoj turističkoj agenciji, a ako ju imate prijavite svoj smještajni objekt putem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

TURISTIČKE AGENCIJE:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

UGOSTITELJSKI OBJEKTI:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

error: Content is protected !!