TV NOVINET UŽIVO: 11 manje kvarat s Filipom Jakovcem

Za današnji ponedjeljak pripremili smo vijest o otvorenju nove operativne rive u luci Punat. Otišli smo i do Opatije gdje je zbog nepovoljnog vjetra i novih mjera nacionalnog stožera odgođen 47. Cup Opatija.

Na početku novog radnog tjedna, naš gost bio je avanturist Filip Jakovac. Filip je svestrani putoholičar, pustolov i filantrop koji nas je uputio u svoje avanture s ‘jugićem’ kojim je proputovao brojne zemlje poput Mongolije, Irske, kao i Balkana… Osim toga, Filip radi na brojnim projektima, a jedan se posebice tiče našeg kraja, točnije Rijeke.

Za današnji ponedjeljak pripremili smo vijest o otvorenju nove operativne rive u luci Punat. Otišli smo i do Opatije gdje je zbog nepovoljnog vjetra i novih mjera nacionalnog stožera odgođen 47. Cup Opatija. Protekli vikend protekao je u znaku adventa i blagdanske dekoracije, pogledali smo kako je proteklo paljenje prve adventske svijeće u Opatiji, Bakru i Crikvenici. Saznali smo i kako je izgleda tradicionalno hodočašće pomoraca u Kraljevici.

Budući da je protekli vikend bio obilježen i nogometnim utakmicama, pogledali smo kako je protekla utakmica NK Opatije pod stijenama Kantride, te smo pogledali sažetak utakmice između Rijeke i Osijeka koja je završila remijem.

Detalje pogledajte u današnjem izdanju emisije „11 manje kvarat“.

error: Content is protected !!