Trojica puntarskih jedriličara ostvarili odlične rezultate na Marunadi 2020.

“Raduje nas povratak Lea Magašića na regatno polje. Domaćinu, regatnom odboru, sucima hvala na uspješno održanoj regati, ne u lakim uvjetima i okolnostima koje nas prate.”

Proteklog vikenda, 17.i 18. listopada 2020. godine održana je tradicionalna regata Marunada 2020. za klase 420, Laser 4.7 i Laser Radial, u organizaciji JK Istra – Lovran, na kojoj su puntarski jedriličari ostvarili sjajne rezultate.

Nažalost, zbog trenutnog stanja vezano za provođenje Covid mjera, otkazana je regata za klasu Optimist. Za Jaht klub Punat na regati su uspješno nastupili jedriličari Leon Braut i Fran Čeika u klasi Laset 4.7, tr Leo Magašić u klasi Laser radial.

Zbog nedostatka vjetra prvog dana nije se jedrilo, a drugoga dana jedriličari i suci već u 7,30 bili su na regatnom polju i uspješno su održana četiri plova. U klasi Laser 4.70 jedrilo je 12 natjecatelja, a Leon Braut osvojio je 2. mjesto, dok je  Fran Čeika bio odličan 5. U klasi Laser radial Leo Magašić osvojio je 2.mjesto.

“Raduje nas povratak Lea Magašića na regatno polje. Domaćinu, regatnom odboru, sucima hvala na uspješno održanoj regati, ne u lakim uvjetima i okolnostima koje nas prate. Hvala Marini Punat Grupi koja nas redovito prati. Čestitke pobjednicima, kao i svim jedriličarima i jedriličarkama koji su sudjelovali na regati”, kažu jedriličari.

Tekst: Petar Kopanica
Foto: Arhiva JK Punat
error: Content is protected !!