Tragedija na plaži u Malinskoj: Mladić smrtno stradao od strujnog udara?

Policijski uviđaj na najposjećenijoj malinskarskoj plaži trajao je do kasnih noćnih sati

U ponedjeljak u večernjim satima na plaži Rupa u Malinskoj došlo je do još jedne u nizu tragedija koje ovoga ljeta potresaju otok Krk. Prema prvim informacijama koje su se nažalost pokazale točnima, u neposrednoj blizini aquaparka život je izgubio mladić.

Sve okolnosti ove nesreće još se utvrđuju, no očevici tvrde da je mladić s područja Dobrinjštine stradao od posljedica strujnog udara dok je čistio aquapark.

Policijski uviđaj trajao je do kasnih noćnih sati, a na teren je izašao i inspektor zaštite na radu iz Državnog inspektorata.  Danas je stiglo i službeno priopćenje PU Primorsko-goranske:

“Sinoć, 13. rujna  prilikom obavljanja poslova na plaži  u Malinskoj na otoku Krku smrtno je stradao 22-godišnji hrvatski državljanin. Očevid na mjestu događaja obavljen je u suradnji policije i inspektora zaštite na radu iz Državnog inspektorata. Prema dosad utvrđenom mladić je stradao dok je koristeći perač prao sprave u vodenom parku. Tijelo stradalog mladića prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije”.

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica ovog događaja se nastavlja u suradnji s nadležnom inspekcijom rada.

error: Content is protected !!