Tragedija na Krku, tragedija na Cresu: Pri padu s visine poginuo i 28-godišnji mladić

Policija je dojavu o beživotnom tijelu dobila u jutarnjim satima u nedjelju, 5. rujna. Utvrđeno je da je do smrti došlo uslijed pada s veće visine

Netom nakon što je Krkom odjeknula tragična vijest o smrti 11-godišnjeg dječaka, koji je u gradu Krku stradao pri padu s gradskih bedema, s Kvarnera dolazi i vijest o drugoj tragediji kojoj je također kumovala visina.

“Na području otoka Cresa došlo je do smrtnog slučaja mlađe muške osobe. Policija je dojavu o beživotnom tijelu dobila u jutarnjim satima u nedjelju, 5. rujna. Utvrđeno je da je do smrti došlo uslijed pada s veće visine”, potvrdila nam je policijska službenica za odnose s javnošću PU Primorsko-goranske Tatiana Filipović.

O okolnostima smrti policija zasad nije izvijestila javnost, no neslužbeno se doznaje da je pri padu tragično stradao 28-godišnji creski SDP-ovac Dragan Medarić, bivši gradski vijećnik Grada Cresa te nećak zamjenice župana Primorsko-goranske županije Marine Medarić. Kako doznajemo, riječ je o nesretnom slučaju.

Od dragog prijatelja i kolege dirljivim riječima oprostili su se kolege iz stranke, prijatelji i članovi obitelji.

Podsjetimo, u tragičnom nesretnom slučaju koji se u nedjelju u večernjim satima dogodio u gradu Krku, u parku na Kamplinu, život je izgubio 11-godišnji dječak koji je s bedema, odnosno niskog zida u parku, pao na stijene nedostupne kopnenim putem.

Unatoč maksimalnom naporu djelatnika hitne medicinske pomoći i višesatnoj borbi za dječakov život, dijete je u noćnim satima nažalost preminulo u KBC-u Rijeka.

error: Content is protected !!