Teška prometna nesreća kod Njivica, u sudaru kamiona i automobila poginula jedna osoba

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti i relevantne činjenice koje su dovele do ove prometne nesreće, izvijestila je policija

Oko 13.20 sati na DC102 između Kijca i Njivica došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo krčkih Ponikvi i jedno osobno vozilo.

Prema prvim, neslužbenim informacijama neposredno s mjesta događaja, sumnjalo se da je nesreći stradalo više osoba s područja otoka Krka, no policija je izvijestila da je život izgubila jedna osoba.

“U navedenoj prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno i teretno vozilo. Promet tom dionicom ceste se odvija usporeno. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti i relevantne činjenice koje su dovele do ove prometne nesreće”, izvijestila je policija.

Zbog sudara došlo je do stvaranja velike gužve u oba smjera, a na mjestu događaja nalaze se policijske ekipe koje reguliraju promet.

Istovremeno, na Krčkom mostu u oba smjera kolona vozila u pokretu duga je oko 4 kilometra. Zbog jake bure, na snazi je zabrana prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu te osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom.

 

error: Content is protected !!