Svjetlo za nju: Uz lampione dobrih želja prikupljeno 1290 eura za liječenje Ivane Berković

U predivnoj večernjoj atmosferi, stotinu lampiona osvijetlilo je nebo, noseći sa sobom tople poruke podrške i ozdravljenja

Humanitarna akcija pod nazivom “Svjetlo za nju”, organizirana s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje naše sugrađanke Ivane Berković, završena je s velikim uspjehom. U sklopu projekta, održano je emotivno događanje puštanja lampiona dobrih želja, koje je privuklo brojne građane i volontere.

Događaj je održan 18.05.2024.na rivi u Krku, a prikupljeno je ukupno 1290 eura, što će značajno pomoći u pokrivanju troškova Ivaninog liječenja. Velik broj građana odazvao se pozivu na sudjelovanje, a nekoliko volontera nesebično je pružilo svoju pomoć u organizaciji i provedbi ovog događanja.

Lampioni dobrih želja simbolizirali su nadu i podršku za Ivanu, a zajedništvo i solidarnost naše zajednice još jednom su došli do izražaja. U predivnoj večernjoj atmosferi, stotinu lampiona osvijetlilo je nebo, noseći sa sobom tople poruke podrške i ozdravljenja.

“Dirnuti smo velikodušnošću naših sugrađana i zahvalni svima koji su sudjelovali. Ovaj događaj pokazuje koliko zajednica može postići kada se udruži za plemenit cilj,” izjavili su organizatori akcije i dodali:

Također, posebnu zahvalnost upućujemo svim volonterima koji su pomogli u organizaciji i ostalim sudionicima Grad Krk, TZ Grada Krka, Policijska postaja Krk, JVP grada Krka,Hrvatska kontrola zračne plovidbe. Zahvaljujući njihovoj pomoći, ovaj događaj je protekao bez problema i ostavio snažan dojam na sve prisutne.

Još jednom hvala svima na podršci i sudjelovanju, poručila je Stela Musić, H.U. ‘Mir’.

 

error: Content is protected !!