Svečano otvorena obnovljena sportska dvorane OŠ Klana financirana iz proračuna PGŽ

Cjelokupna investicija uređenja školske sportske dvorane u iznosu od 155.627 eura financirana je iz proračuna Primorsko-goranske županije

Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, u pratnji načelnice Općine Klana Željke Šarčević Grgić, predsjednika Općinskog vijeća Dušana Štembergera te ravnateljice škole Jelene Grbčić Samardžić sudjelovale su na svečanom otvorenju sportske dvorane Osnovne škole „Klana“.

Cjelokupna investicija uređenja školske sportske dvorane u iznosu od 155.627 eura financirana je iz proračuna Primorsko-goranske županije.

Zamjenica Medarić istaknula je da je ovo dovršetak investicijskog ciklusa kroz zadnjih nekoliko godina od kada je u temeljitu obnovu školske sportske dvorane uloženo preko 300.000 eura. Investicija je obuhvatila energetsku obnovu zgrade te cjelovitu unutarnju obnovu dvorane ukupne površine 462 četvorna metra.

„Vjerujem da će naši učenici biti jako zadovoljni uređenjem te da će osim nastave tjelesnog odgoja ovdje provodite i druge sportske vannastavne aktivnosti”, istaknula je zamjenica.

Načelnica Šarčević Grgić nije krila zadovoljstvo jer je, kako je naglasila, ova obnova najveće ulaganje od izgradnje dvorane prije 43 godine. Dodala je da je i Općina sudjelovala nabavkom sportske opreme. Ravnateljica škole rekla je da trenutno imaju 132 učenika u osam razrednih odjeljenja te da će osim učenika dvoranu koristiti i sportski klubovi.

error: Content is protected !!