“Sve ča mi rabi”: Na prvom krčkom buvljaku skupljeno 335€ donacije za Ivanu

“Na kraju svega mogu s ponosom napisati da smo uspjeli skupiti 335€ donacije koje ćemo u ponedjeljak uplatiti humanitarnoj akciji SVI ZA IVANU”

Na prvom krčkom buvljaku “Sve ča mi rabi” ove subote održanom u Malinskoj, skupljeno je 335 eura donacija koje će ovog ponedjeljka biti uplaćene za humanitarnu akciju “Svi za Ivanu”.

“Jedno veliko HVALA svima što su sudjelovali i kao izlagači i kao posjetitelji na prvom, ali ne i zadnjem krčkom buvljaku Sve Ča Mi Rabi. Od sveg srca puno hvala Pipiju – The Pirate Bay što su nam ustupili terasu svog kafića i pomogli u organizaciji. Zahvale također idu Komunalnom društvu Dubašnica Malinska i Udruzi Mali Dub. Danas su emocije bile pomiješane. Od straha, smijeha, ali i suza. Srce nam je puno.

Na kraju svega mogu s ponosom napisati da smo uspjeli skupiti 335€ donacije koje ćemo u ponedjeljak uplatiti humanitarnoj akciji SVI ZA IVANU. U prilogu je fotografija na kojoj je 315 €, ali kad smo sve već spremili stigla je donacija od 20€. Hvala još jednom”, poručuju organizatori uz obećanje da ovo svakako neće biti i posljednji krčki buvljak.

Inače, na buvljaku se moglo pronaći zaista različite stvari po iznimno povoljnim cijenama: odjeću, obuću, modne dodatke i dekoracije za kuću, knjige, igračke i dječje potrepštine, mobilne uređaje, kuhinjska pomagala, gramofonske ploče, namještaj i još mnogo toga.

Svi su bili dobrodošli, uključujući i kućne ljubimce, a svi koji žele sudjelovati u sljedećem buvljaku najnovije informacije mogu pratiti na FB stranicama “Sve ča mi rabi”:

error: Content is protected !!