Raspisan natječaj za dodjelu školarina Humanitarne udruge Andrijana Gržetić

Visina pojedinačne školarine u obliku jednokratnog iznosa određena je Pravilnikom Udruge o dodjeli školarina te iznosi četiri tisuće kuna

Upravni odbor Humanitarne udruge Andrijana Gržetić raspisao je Natječaj za dodjelu školarina učenicima osnovnoškolcima koje odgaja samohrana majka udovica, za školsku godinu 2021./2022.

Natječaj je namijenjen učenicima s prebivalištem na otoku Krku koji će u tekućoj školskoj godini upisati jedan od razreda osnovne škole, a koje uzdržava samohrana majka udovica. Učenici koji se prijavljuju ne smiju biti ponavljači razreda i moraju biti uzornog ili dobrog vladanja.

Natječaj je otvoren od 06. studenog do zaključno 06. prosinca 2021. godine.

U tekućoj školskoj godini dodijelit će se ukupno tri školarine. Visina pojedinačne školarine u obliku jednokratnog iznosa određena je Pravilnikom Udruge o dodjeli školarina te iznosi četiri tisuće kuna.

Prednost pri dodjeli imat će kandidati slabijeg imovinskog statusa, te kandidati koji imaju još braće ili sestara na školovanju (redovnom, tj. osnovnoškolskom i srednjoškolskom), ističe se u Natječaju.

Prijavnicu koja je sastavni dio dokumentacije ovog Natječaja, moguće je zatražiti e-mailom na agudrugainfo@gmail.com, a detalji i postupak prijave dostupni su i na mrežnim stranicama Grada Krka, odnosno OVDJE.

error: Content is protected !!