Prvo izdanje Sea Stories Festivala: U Punat stižu “Dugi brodovi” i Damir Urban

Nakon prvog dana posvećenog filmu, drugi pripada glazbi i storytellingu. Svoju priču o brodovima, luci i njihovom utjecaju na vlastito umjetničko djelovanje, ispričat će poznati riječki umjetnik Damir Urban

Na Trgu zahvalnosti u Puntu ovog petka i subote, 24. i 25. lipnja, održava se prvo izdanje Sea Stories Festivala. Festival je to filma glazbe i storytellinga, koji slavi suživot čovjeka i mora kroz različite teme, a ove su godine to brodovi.

Priča o brodovima počet će projekcijom filma Dugi brodovi/The long ships. Riječ je o filmu za koji je Punat jako vezan jer su brodovi građeni u puntarskom brodogradilištu, a i mnogi mještani sudjelovali su u samom snimanju. Više o filmu ispričat će prof. Daniel Rafaelić, a doći će i gosti iz Budve, sa jedne od lokacija na kojoj je film sniman. U parku na rivi bit će postavljena i prigodna izložba o filmu.

Nakon prvog dana posvećenog filmu, drugi pripada glazbi i storytellingu. Svoju priču o brodovima, luci i njihovom utjecaju na vlastito umjetničko djelovanje, ispričat će poznati riječki umjetnik Damir Urban.

Program:
Punat,Trg zahvalnosti

*24/06
20:00h nastup Prvih Riječkih mažoretkinja uz pratnju limene glazbe “Spinčići”
21:30h priča o filmu Dugi brodovi, nakon koje slijedi projekcija filma

*25/06
21:30 sat storytelling koncert Damira Urbana

Ulaz je besplatan.

error: Content is protected !!