Prva od četiri travanjske Ekološke tržnice danas u Krku

Na tržnicama će se moći pronaći svježe voće i povrće te prerađevine istog, mesni, suhomesnati i mliječni proizvodi, tjestenine, med i medni proizvodi, maslinovo ulje, proizvodi od lavande i konoplje te ekološki namazi, pekmezi sirupi i likeri, ali i prirodna kozmetika

Na prostoru iznad Krušije u gradu Krku (kod spomenika Pralji), 01., 15., 18. i 25. travnja 2023. godine, između 09.00 i 21.00 sat, odvijat će se Ekološke tržnice, prodajno-izlagačke manifestacije, čiju organizaciju, već šestu godinu za redom, vodi Udruga Progres Krk kojoj je zadaća promovirati ekološki uzgoj hrane tj. ekološki certificirane proizvode.

Na tržnicama će se moći pronaći svježe voće i povrće te prerađevine istog, mesni, suhomesnati i mliječni proizvodi, tjestenine, med i medni proizvodi, maslinovo ulje, proizvodi od lavande i konoplje te ekološki namazi, pekmezi sirupi i likeri, ali i prirodna kozmetika.

Ove godine tržnice će se u Krku održavati svake prve i treće subote u mjesecu, kroz čitavu godinu, a od polovice travnja do listopada i svakog utorka. Ukupno, ove je godine u gradu Krku planirano čak 49 okupljanja proizvođača ekoloških proizvoda i zdrave hrane.

error: Content is protected !!