Provjerite program na najljepšoj krčkoj pozornici: Cambi i festivali obilježit će ljeto na Medanama

Ne more mi bit, Sad kada došla si, Neprolazna i Kriva karta samo su neki od hitova grupe Cambi koje pjevaju sve generacije

Koncertna sezona na Medanama, jednoj od najljepših otočnih pozornica, počinje ovoga vikenda kombinacijom glazbenih događanja za sve ukuse.

10. lipnja 2022. godine najpoznatiji puntarske stage će biti u znaku premijernog izdanja Mixmag Adria outdoor festivala, na koji stižu zvučna imena – Amor, Ana Antonova, Boo Dale, DJ Demian i Peznt rasplesat će plesni podij kako i priliči ljetnom raspoloženju.

Festival je za ovu, premijernu godinu, zamišljen kao jednodnevni event na kojem će nastupiti dobro poznata imena elektronske scene ovih prostora ali i jedno jako zanimljivo iznenađenje u liku i obliku DJ Demiana, Mrletovog alter ega, kojem će ovo biti premijerni nastup.

Cambi stiže na Medane

Samo dan kasnije, 11. lipnja na stage na Medane stiže jedinstvena grupa Cambi. Klapa je to kojoj ne treba posebno predstavljanje, jer osim čak 10 osvojenih Porina i nebrojenih nagrada struke i publike na različitim festivalima u Hrvatskoj i svijetu, o njenoj popularnosti najbolje govore same pjesme. Ne more mi bit, Sad kada došla si, Neprolazna i Kriva karta samo su neki od hitova koje pjevaju sve generacije.

Cambi čine Jure Nikolić, Sandro Gerbec, Luka Čulić i Joško Tranfić, glazbena ekipa koja iza sebe ima i suradnje s Giulianom (“Zovem prijatelje moje”), Nenom Belanom (“Oceani ljubavi”, “Ne volin jugo”), a ovog ljeta pobijedili su na Splitskom festivalu i s hit singlom “Bambina mia” u suradnji s legendama hip hopa, splitskim TBF-om.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su putem sustava Eventim, OVDJE.

Festivalsko  ljeto na Medanama

Ostatak sezone na Medanama je rezerviran za niz sjajnih festivala.

Od 30. lipnja do 2. srpnja na rasporedu je Velvet Festival, koji je izbio među glavna glazbena događanja prema izboru stranice Croatia Full of life. 30 izvođača na 4 pozornice, boat partiji, karaoke, fjaka i fina hrana – sve to spada pod Velvet Festival, čiji program možete provjeriti OVDJE.

“Od ove godine uvodimo još jednu novost, a to je da svi mlađi od 25 godina, s prebivalištem u Puntu, imaju besplatan ulaz na sve dane trajanja Velvet Festivala, dok će ostali mještani plaćati sniženu cijenu ulaznice, samo 50,00 kn po osobi”, ističu organizatori.

Srpanj na svome vrhuncu, 15. 07. na Medane dovodi Beat Point Festival, a 29. 07. na redu je Slovenska noć s grupom Calypso u prvom planu. Kolovoz na Medanama bit će pak uz znaku festivala Beat na moru.

error: Content is protected !!