Teška prometna nesreća pred Krčkim mostom, intervenirali vatrogasci i hitna pomoć. Stvaraju se velike gužve

Policija zasad nije objavila informacije o težini ozljeda stradalih, no materijalna šteta je bez sumnje velika, a na mjesto događaja stiglo je i više vozila hitne pomoći

Unatoč udarnom turističkom vikendu i velikoj gustoći prometa, tijekom nedjelje na prilazu i izlasku s otoka Krka nije bilo većih zastoja i čekanja, no u večernjim satima došlo je, nažalost, do ozbiljnije prometne nesreće zbog čega se stvaraju velike gužve.

Prometna nesreća dogodila se u blizini turborotora uoči Krčkog mosta, a prema prvim informacijama u srazu dvaju automobila bilo je više ozlijeđenih. Prema izjavama očevidaca, na mjesto događaja upućeno je više vatrogasnih vozila, a vatrogasci su unesrećene morali izvlačiti iz automobila.

Policija zasad nije objavila informacije o težini ozljeda stradalih, no materijalna šteta je bez sumnje velika, a na mjesto događaja stiglo je i više vozila hitne pomoći. Nesreća se dogodila s kopnene strane, zbog čega se kolona stvorila na prilazu otoku Krku, a zbog uviđaja je promet preusmjeren Jadranskom magistralom.

“Povećana gustoća prometa na državnoj cesti D102 – most Krk između 1+000 km i 4+810 km u oba smjera. Molimo korisnike za pojačan oprez”, navodi Hrvatski autoklub na svojim službenim stranicama nešto prije 21 sat.

error: Content is protected !!