Projekt “Aktivne otočanke” u listopadu i studenom donosi četiri važne edukacije

“Pridružite nam se na ovim inspirativnim i edukativnim događanjima kako biste stekli nova znanja, razvili vještine te se povezali s drugim otočnim ženama”

Udruga “Žene za otok” predstavlja projekt “Aktivne otočanke”, ključnu inicijativu posvećenu educiranju, osnaživanju i povezivanju žena na otoku Krku. Kroz niz edukacija, predavanja i radionica, ovaj projekt ima za cilj potaknuti žene da se aktivno uključe u javni život i poduzetništvo te stvore povezanu zajednicu otočnih žena, posebno poduzetnica.

“Projekt “Aktivne otočanke” nudi četiri različite radionice i edukacije u listopadu i studenom, pa pozivamo sve zainteresirane žene da nam se pridruže i sudjeluju u ovim inspirativnim događanjima”, kažu organizatorice.

Program je sljedeći:

1. Radionica stvaranja video sadržaja – Ivan Tokić (18.10. u 17:00) – Kino Krk: Ova radionica, koja će se održati u Kino Krku, pružit će sudionicama priliku da nauče osnove kreiranja video sadržaja pod vodstvom iskusnog stručnjaka Ivana Tokića. U današnjem digitalnom svijetu, ove vještine su ključne za uspjeh.

2. Kako napraviti newsletter? – Dajana Grgantov (23.10. u 17:00) – Kino Krk: Dajana Grgantov će vas provesti kroz proces izrade učinkovitog newslettera, dijeleći korisne savjete i smjernice za bolju komunikaciju s vašom publikom. Ova radionica je neprocjenjiva za žene koje žele unaprijediti svoje marketinške vještine.

3. Dobra praksa: Brlog zadružna pivovara (27.10. u 17:00) – Kino Krk: Ana Teskera će podijeliti inspirirajuću priču o zadružnoj pivovari “Brlog” i njezinom društveno angažiranom pristupu pivu. Ovo je prilika da se upoznate s pričom o zajedništvu i entuzijazmu te možda pronađete inspiraciju za svoje projekte.

4. “Pod povećalom” – radionica o osobnostima i uspješnom komuniciranju Ermina Duraj (10.11. u 17:00) – Mala Vijećnica grada Krka: Radionica Ermine Duraj usmjerit će se na razumijevanje različitih osobnosti i razvoj vještina komunikacije za bolje rezultate u poslovnom i osobnom životu. Ovo je prilika da razvijete ključne komunikacijske vještine koje će vam pomoći u svim aspektima života.

“Pridružite nam se na ovim inspirativnim i edukativnim događanjima kako biste stekli nova znanja, razvili vještine te se povezali s drugim otočnim ženama. Vaša prisutnost i sudjelovanje ključni su za ostvarivanje naše misije osnaživanja žena na otoku. Vidimo se!” kažu organizatorice.

error: Content is protected !!