Priuštite svojoj koži pravi jesenski makeover

BioRePeel je jedan od rijetkih pilinga koji je pogodan za sve tipove kože i koji daje efekt pilinga bez crvenila ili ljuskanja kože.

Hladniji jesenski dani su nam ove godine nekako naglo zakucali na vrata, a kiša i niže temperature prebacile su nas s plaže direktno u čizme i jesenske jakne. No, osim sezonske promjene garderobe, jesen donosi i promjenu za našu kožu. I dok smo tijekom ljetnih mjeseci uživali u preplanulosti, moru i suncu, u jesen se javlja potreba za temeljitijom njegom i hidratacijom kože koja je tijekom ljetnog perioda bila učestalo izlagana vanjskim utjecajima sunčevih zraka. Kako bi nam koža i na jesen, ali i tijekom zimskog perioda koji je pred nama, ostala glatka i mladenačka, nužno je voditi računa o njenom zdravlju i njezi.

Kao prvo treba naglasiti da je u jesenskoj njezi kože najvažnija hidratacija. Ukoliko niste sigurni koji je vaš tip kože i koja bi joj njega najbolje odgovarala, u svakom slučaju je poželjno konzultirati se sa stručnjakom specijalistom dermatologom koji će vam preporučiti odgovarajuće proizvode i preparate, jer nije sve za svakoga. Krema koja je odlična vašoj kolegici ili prijateljici vama možda neće uopće odgovarati, stoga uložite dodatno vrijeme kako biste pronašli najbolju opciju za sebe.

Ukoliko je vaša koža inače suha, lako je moguće da se taj problem dodatno pogorša tijekom hladnijih zimskih mjeseci, budući da su, uz životni stil i starenje kože, upravo čimbenici iz okoliša kojima je naša koža izložena jedan od glavnih uzroka problema sa suhom kožom.

Najčešći suputnik suhe kože su i mrtve stanice koje se nerijetko ne daju ukloniti tijekom svakodnevnog, uobičajenog čišćenja lica. Kako bi vaša koža ponovo zasjala svojom prirodnom ljepotom, nužno da u svoju jesensku beauty rutinu uvedete i piling kože. Osim mehaničkih pilinga koje u kožu umasiramo kružnim pokretima kako bi na taj način odstranili odumrle stanice, za cjeloviti jesenski makeover vaše kože preporučujemo da isprobate i kemijski piling. Novost na tržištu je BioRePeelCl3 inovativni, dvofazni, patentirani medicinski piling sa biostimulativnim, revitalizirajućim i eksfolijacijskim djelovanjem. Svojim stimulirajućim djelovanjem uklanja znakove starenja kože i oštećenja prouzročena UV zračenjem i onečišćenjem. BioRePeel je jedan od rijetkih pilinga koji je pogodan za sve tipove kože i koji daje efekt pilinga bez crvenila ili ljuskanja kože. Uz 14 aktivnih sastojaka, 6 kiselina i trajanje tretmana od samo 5-10 min BioRePeel pruža vašoj koži regeneraciju, hidrataciju, biostimulacija i revitalizaciju uz protuupalan i antiageing  učinak. Tretman BioRePeel  medicinskim peelingom pogodan je za sve dobne skupine, a možete ga isprobati u Poliklinici Terme u Selcu i Rijeci gdje će vas stručni tim Odjela dermatologije i kozmetologije spremno savjetovati o najboljim opcijama za vaš tip kože.

Osim dermatoloških i kozmetičkih tretmana važno je naglasiti i da zdravlje naše kože dolazi iznutra, te da upravo koža reflektira cjelokupno stanje našeg organizma. Zato je posebno važno balansirati svoju prehranu, jesti dovoljno voća i povrća i piti puno vode kako bismo kožu dodatno hidratizirali.

Za pojedince koji imaju problematičnu kožu s ekcemom ili psorijazom hladnije vrijeme može dodatno pogoršati simptome. Ako su neugodni simptomi prisutni svakodnevno, pravi je trenutak da posjetite dermatologa kako biste provjerili je li vaš režim liječenja aktualan, pogotovo ako se simptomi ponavljaju ili pogoršavaju. Poduzmite na vrijeme odgovarajuće mjere predostrožnosti kako biste bezbrižno mogli uživati u jeseni i dolasku hladnijeg vremena.

Zaključno možemo reći da je fokus jesenske njege kože: hidracija! Ako ste zanemarivali kožu tijekom ljetnih mjeseci, sada je vrijeme da joj se posvetite, jer je upravo jesen idealna za hidraciju, čišćenje i revitalizaciju kože, a za sve savjete i dostupne tretmane pozivamo vas da se obratiti stručnjacima u Poliklinici Terme. Prepustite nam brigu o vašoj koži i uživajte u njenom obnovljenom sjaju. Detaljnije informacije o dostupnim dermatološkim i kozmetološkim uslugama možete naći na službenim mrežnim stranicama Poliklinike Terme.  Vidimo se u Selcu ili Rijeci!

 

 

 

 

 

 

 

Prije i nakon tretmana – vidljivi učinci BioRePeel medicinskog peelinga

error: Content is protected !!