Primaju se prijedlozi za dodjelu nagrada Općine Omišalj za životno djelo i godišnjih nagrada

“Ako smatrate da je netko od mještana Omišlja i Njivica svojim angažmanom u znanosti, gospodarstvu, zaštiti okoliša, zdravstvu i socijalnoj skrbi, sportu, umjetnosti, kulturi, odgoju i obrazovanju ili drugim djelatnostima zaslužio priznanje, svoj prijedlog možete dostaviti Općini Omišalj do 24. ožujka 2023.”

Općina Omišalj objacila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada Općine Omišalj za životno djelo i godišnjih nagrada u 2023. godini.

“Ako smatrate da je netko od mještana Omišlja i Njivica svojim angažmanom u znanosti, gospodarstvu, zaštiti okoliša, zdravstvu i socijalnoj skrbi, sportu, umjetnosti, kulturi, odgoju i obrazovanju ili drugim djelatnostima zaslužio priznanje, svoj prijedlog možete dostaviti Općini Omišalj do 24. ožujka 2023.”, poručuju iz Općine.

Nagrada Općine Omišalj za životno djelo je javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće na unapređivanju znanosti, gospodarstva, zaštite okoliša, zdravstva i socijalne skrbi, sporta, umjetnosti, kulture, odgoja i obrazovanja i drugih oblika društvenog života koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Omišalj.

Godišnja nagrada Općine Omišalj je javno priznanje koje se dodjeljuje domaćoj ili stranoj fizičkoj ili pravnoj osobi za postignuće i doprinos koji su od osobitog značaja za Općinu Omišalj iz područja znanosti, gospodarstva, zaštite okoliša, zdravstva i socijalne skrbi, sporta, umjetnosti, kulture, odgoja i obrazovanja ili drugih djelatnosti ostvareno tijekom posljednje dvije godine koje prethode godini u kojoj se dodjeljuje nagrada.

Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a svi detalji javnog poziva dostupni su OVDJE.
error: Content is protected !!