Preminuo ozlijeđeni muškarac u Dobrinju, upucan je ručno izrađenim pištoljem

Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana od posljedica ranjavanja preminuo u KBC Rijeka

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Krk, utvrđena je sumnja u počinjenje kaznenih djela za koja se sumnjiči 37-godišnji hrvatski državljanin.

Naime, osumnjičenik je u noći 14. veljače na području općine Dobrinj neoprezno rukovao oružjem i teško ozlijedio 54-godišnjeg hrvatskog državljanina. Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana od posljedica ranjavanja nažalost preminuo u KBC-u Rijeka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 37-godišnjak družeći se sa spomenutim 54-godišnjakom neovlašteno i nesavjesno rukovao vatrenim oružjem, inače ručno izrađenim pištoljem na preklapanje,  kojom prilikom je došlo do opaljenja i ozljeđivanja 54-godišnjaka.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom“ u svezi s “Teškim kaznenim djelom protiv opće sigurnosti”, kao i kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, 37-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!