U pet sati popunjeno svih 110 mjesta za maraton Šilo – Crikvenica

Istovremeno smo tužni i radosni, poručuju organizatori, Turistička zajednica Grada Crikvenice

U samo pet sati zatvorene su prijave za najstariji plivački maraton u Hrvatskoj, Šilo – Crikvenica. Naime, zbog epidemioloških mjera odlučeno je da će na maratonu koji se pliva 15. kolovoza biti samo 110 mjesta. Tako je TZ Grada Crikvenice, kao organizator, bila primorana zatvoriti prijave. Istovremeno smo tužni i radosni, poručuju iz Turističke zajednice Grada Crikvenice jer, iako rekordno vrijeme u kojemu su se natjecatelji prijavili uvelike govori o prepoznatljivosti i značaju maratona, žalosna je činjenica što se u ovim okolnostima ne može omogućiti prijava većem broju natjecatelja, odnosno svima koji žele okušati se u ovom morskom izazovu. Lani je na maratonu nastupilo 430 plivača.

Međutim, male nade za nekoliko natjecatelja još uvijek ima. Zbog izuzetno velikog interesa za ovogodišnjim izdanjem maratona, organizator će prilagoditi propozicije i uvjete natjecanja te će prijavljenima na 110. Plivački maraton Šilo – Crikvenica skratiti rok za uplatu kotizacije do petka 31. srpnja. Tek je uplatom kotizacije i slanjem potvrde na e-mail maraton@tzg-crikvenice.hr elektronička prijava konačno potvrđena. Na taj će se način potencijalno pružiti mogućnost za naknadnim prijavama koje će, ukoliko do toga dođe, biti otvorene od utorka 4. kolovoza 2020.

Preporuka organizatora za sve zainteresirane je pratiti objave na web stranici www.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici “Plivački maraton Šilo – Crikvenica“.

error: Content is protected !!