Potvrđeno: Treća sezona The Witchera snimala se u Staroj Baški

Uz Sloveniju, Italiju i otok Krk, kao jedna od mogućih sljedećih lokacija spominje se i Pula

Glasine su se pokazale točnima: nakon što su specijalizirani portali objavili informaciju da će se treća sezona planetarno popularne serije The Witcher snimati na otoku Krku, snimateljska ekipa je u najvećoj tajnosti postavila kulise i tijekom srijede snimila planirane kadrove na području Stare Baške.

Lokalitet na kojemu se snimalo bilo je područje plaže Zala, a prema neslužbenim informacijama na setu je tijekom dana bilo i nekoliko stotina ljudi. Zbog potreba snimanja cesta prema uvali Zala bila je privremeno zatvorena za promet. Ova je uvala poznata po kristalno čistom, plavom moru i tipičnom otočnom kamenjaru koje ga okružuje, a samo područje Stare Baške već je nekoliko puta bilo kulisom različitih snimateljskih ekipa.

Kao što smo ranije pisali, prva postaja Netflixovih filmaša ovih su dana trebala biti talijanska jezera Laghi di Fusine, nakon kojih se filmski tim preselio u Sloveniju. Kao idealna kulisa poslužio je Predjamski dvorac u Postojni, a kao jedna od mogućih lokacija spominje se i planina Nanos. Uz Sloveniju, Italiju i otok Krk, kao jedna od mogućih sljedećih lokacija spominje se i Pula.

error: Content is protected !!