Potvrđeno: Prljavci u lipnju sviraju u Vrbniku

Prema posljednjim informacijama, čini se da Jajo i ekipa u Vrbniku nastupiti pod nazivom Prljavci i s nešto drugačijom postavom, no to njihovoj publici ne mijenja mnogo – hitovi i najprepoznatljivija lica benda ostaju isti

Hoće li ili neće, kako će i pod kojim imenom – jedna od top tema u nacionalnim medijima u svibnju bilo je i pitanje opstanka Prljavog kazališta, koje je u centar pažnje došlo uslijed najave lipanjskog koncerta u Vrbniku.

Naime, nakon što je Općina Vrbnik objavila da će 24. lipnja Prljavo kazalište održati koncert na Trgu Škujica, u medije su isplivali problemi unutar samog benda, koji su umalo doveli do njegovog raspada. No, iako je neko vrijeme vrbnički koncert zbog situacije u bendu bio pod upitnikom, sada nema sumnje – koncert će se održati, potvrdio nam je načelnik Općine Vrbnik Dragan Zahija.

Prema posljednjim informacijama, čini se da Jajo i ekipa u Vrbniku nastupiti pod nazivom Prljavci i s nešto drugačijom postavom, no to njihovoj publici ne mijenja mnogo – hitovi i najprepoznatljivija lica benda ostaju isti, a to je ono što će bez sumnje i ovoga puta privući fanove.

Jedina izmjena oko najavljenog koncerta je mjesto radnje: umjesto na Škujici, Prljavci će svirati na igralištu kod škole, a na Trgu Škujica priprema se drugi glazbeni program.

error: Content is protected !!