Potraga se nastavlja: Nestali Austrijanac viđen kod kampa u Njivicama?

U trenutku nestanka na sebi je imao crveno-plavu majicu kratkih rukava i traperice dužine do koljena. Visok je 178 cm, govori njemački jezik te pati od demencije

Potraga za Austrijancem nestalim u ponedjeljak, 19. lipnja nastavlja se i danas, nakon što su vatrogasci, policija i članovi HGSS-a pročešljali Krasa, Malinske, ali i južne strane otoka. Dobra je vijest da su brojni plakati polijepljeni po čitavom otoku i apeli dežurnih službi rezultirali prvim tragovima.

“Potraga još uvijek traje. Jučer smo dobili informaciju da je gospodin Roland viđen u blizini kampa u Njivicama u utorak u popodnevnim satima i na temelju pregleda kampa i obližnjeg područja smo dobili informaciju da je viđen u srijedu ujutro na plaži u blizini kampa. Daljnje aktivnosti ćemo odrediti nakon provjere dobivenih informacija”, rekao nam je zapovjednik JVP Grada Krka Goran Grubišić.

Gospodin Roland nestao je u ponedjeljak oko 12 sati na području Krasa. Rođen je 1961. godine, dobre je fizičke kondicije, a u trenutku nestanka na sebi je imao crveno-plavu majicu kratkih rukava i traperice dužine do koljena. Visok je 178 cm, govori njemački jezik te pati od demencije.

Gospodin je s obitelji u ponedjeljak stigao kao gost u jednu vilu na području Krasa, od kuda se udaljio u nepoznatom smjeru.

U slučaju da primijetite gospodina Rolanda, ili imate bilo koju korisnu informaciju, molimo kontaktirajte policiju, vatrogasce, 112 ili članove obitelji na 091 508 2566.

 

error: Content is protected !!