Posjet austrijske gospodarske delegacije Lučkoj upravi Rijeka

Na samom početku prisutne su pozdravili ravnatelj Lučke Uprave Rijeka Denis Vukorepa, direktor Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Gerhard Schlattl i veleposlanik Republike Austrije u RH NJ.E. Dr. Josef Markus Wuketich

U Lučkoj upravi Rijeka održan je poslovni susret na kojem su se domaćim poduzetnicima predstavile austrijske tvrtke zainteresirane za ulaganja na ovom području.

Na samom početku prisutne su pozdravili ravnatelj Lučke Uprave Rijeka Denis Vukorepa, direktor Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Gerhard Schlattl i veleposlanik Republike Austrije u RH NJ.E. Dr. Josef Markus Wuketich.

Istaknuli su kako je ovo nastavak lanjskog događanja koje Advantage Austria održava u mandatu novog direktora, uz uvjerenje da će se dodatno pojačati gospodarska suradnja s Austrijom, jednim od najvećih ulagača u Republiku Hrvatsku. U Hrvatskoj, naime, trenutačno posluje više od 800 austrijskih tvrtke koje broje više od 35.000 zaposlenih. Na susretu je prezentiran aktualni razvoj Luke Rijeka te je održano kratko predstavljanje 11 austrijskih poduzeća. Nakon radnog dijela održan je obilazak Luke Rijeka.

U ime Primorsko-goranske županije, poslovnom susretu prisustvovali su zamjenik župana Petar Mamula i pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić.

error: Content is protected !!