Pokušao provaliti u benzinsku postaju, uhvatio ga zaštitar

40-godišnjaka se sumnjiči da je navedenom provalom otuđio više komada cigareta i alkoholnih pića te drugih prehrambenih artikala vrijednosti oko 1000 eura

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobi kojega je jučer, 27. kolovoza, oko tri sata, zatekao djelatnik zaštitarske tvrtke kada je provalio u prostorije benzinske postaje u Krku. Pri tome ga je zaštitar zadržao do dolaska policije pa je osumnjičeni priveden na kriminalističko istraživanje.

Utvrđenim činjenicama 40-godišnjaka se sumnjiči da je navedenom provalom otuđio više komada cigareta i alkoholnih pića te drugih prehrambenih artikala vrijednosti oko 1000 eura. Otuđeni predmeti bit će vraćeni vlasniku, odnosno u benzinsku postaju.

Protiv osumnjičenog 40-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za tešku krađu provaljivanjem mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

error: Content is protected !!