Počela je sezona yoge na otvorenom, vježbat će se diljem otoka Krka

Sezona joge na otvorenom na otoku Krku već je započela, a u utorak se u Baški obilježava i Međunarodni dan joge

Počela je sezona yoge na otvorenom! U utorak, 20. lipnja, pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije u Hrvatskoj, u Baški će se službeno obilježiti Međunarodni dan joge. Besplatnim joga treningom na otvorenom, kojeg organizira Turistička zajednica općine Baška, u suradnji s licenciranomučiteljicom joge Marijom Skorić, Baška će se uvrstiti na listu tridesetak hrvatskih gradova koji su se priključili ovoj proslavi koja se u Hrvatskoj održava od 2015. godine.

Trening započinje u 8 sati pored hotela Valamar Zvonimir.

Nakon treninga, u suradnji sa Valamar Riviera hotelima, bit će organizirano prigodno druženje za sve sudionike, uz zdrave zalogaje i napitke.

Kao i prethodnih godina, i ovo ljeto svoja jutra ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 sati možete započeti prilagođenim yoga vježbama i tehnikama disanja na prostoru Street workout parka u Puntu.

Ljetni yoga program vodi Svjetlana Vrkljan Radovčić, osnivačica yoge otok Krk/Surya yoge, yoga terapeut i učiteljica yoge i yogijske filozofije te body mind treninga.

Program yoge na otvorenom započinje upravo ovoga ponedjeljka, 19. lipnja, na Međunarodni dan yoge, a održavat će se sve do 8. rujna.

Sudjelovanje je besplatno (program je sponzoriran od Turističke zajednice Općine Punat), potrebno je samo donijeti prostirku i – osmijeh!

Osim u Puntu, yoga instruktorica Svjetlana Vrkljan Radovčić vodit će treninge na otvorenom i u gradu Krku, i to sva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 8 do 9 sati, sve do 14. rujna.

U Krku će se treninzi održavati na vježbalištu na otvorenom Activity Centra Krk (Dražica), a po dolasku, prije sudjelovanja, potrebno se prijaviti na recepciji otvorenog vježbališta Dražica.

Sudjelovanje u ovom rekreativnom programu je besplatno zahvaljujući sponzorstvu Turističke zajednice Grada Krka.

Ljubitelji yoge moći će uživati u treninzima na otvorenom i u Malinskoj, gdje će treninge voditi Tatjana Hulak.

“Pridružite se besplatnoj ljetnoj yogi na otvorenom koju organizira Turistička zajednica Malinska-Dubašnica u suradnji s Flow2Glow. Uz vodstvo učiteljice joge Tatjane Hulak, postignite ravnotežu i sklad tijela i uma kroz lagane vježbe istezanja i tehnike disanja na morskom zraku. Treninzi joge su prilagođeni svima, bez obzira na dob ili fizičku kondiciju, a jedina potrebna oprema je prostirka i udobna odjeća. Joga donosi harmoniju u svim aspektima života te pozitivno utječe na prevenciju bolesti, zdravlje i rješavanje poremećaja suvremenog načina života”, kažu iz TZ Malinska-Dubašnica.

U Malinskoj će se treninzi održavati od 26. lipnja do 17. rujna, ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat te subotom od 7 do 8 sati. Treninzi će se održavati na plaži Rova, između hotela Vila Rova i Blue Waves Resorta.

Besplatne treninge joge na otvorenom organizira i Turistička zajednica Općine Omišalj u suradnji s licenciranom instruktoricom joge Marijom Skorić.

Mjesto radnje su Njivice, park ispod hotela Magal by Aminess, ponedjeljkom i srijedom, od 08:00 do 09:00 sati i Omišalj, park ispod hotela Adriatic, petkom od 08:00 do 09:00 sati.

Program se sastoji od učinkovite relaksacije, tjelesnih vježbi (asane) i vježbi disanja (pranayame) koje svakom polazniku omogućuju povećanje vlastite tjelesne energije i postizanje veće fleksibilnosti i izdržljivosti te regeneraciju na fizičkoj i psihičkoj razini.

Treninzi će biti vođeni na hrvatskom i engleskom jeziku.

Yoga će se i ove godine prakticirati i u Solinama, u sklopu Ecoactive Festa – vikenda relaksacije, edukacije i dobre vibracije, koji donosi GONG kupke, Handpan-tonguePan svirke, Yoga, pa čak i set masaže.

Za masaže je potrebna prijava SMS-om na broj +385915600169 sadržaja ime i prezime, 1×25 ili 2×25 minuta.

Ulaznica je dobrovoljna donacija na pojedini program. Svi programi (osim masaže) traju približno 60 minuta. Raspored i lokacije navedeni su na plakatu.

 

error: Content is protected !!